Fotogalleri

Jag har haft foto som en seriös hobby sedan 1983 när jag fick min första systemkamera (en Mamiya DSX1000). Intresset och aktiviteten går upp och ner i olika perioder, och för närvarande har jag  dragit ner på mitt fotograferande för att istället fokusera på andra intressen.

Fotosalong

I fotogalleriet har jag lagt upp några av mina bilder som jag själv tycker bäst om. Fotogalleriet är uppdelat i tre album.

Välj undermenyn Visa fotogalleriet till menyn Fotogalleri för att se bilderna, eller klicka här.

Kort om albumen

Blandat – Som rubriken säger är det en blandad kompott, bl.a. fåglar, makro, människor och månen.

Flygplan – Jag har varit flygintresserad sedan barnsben och hade flygcertifikat ett antal år. Därför fotograferar jag gärna flygplan. Detta album innehåller några av mina bästa flygplansbilder.

Höstsalong 2014 – Här finns de bilder som jag lämnade in till Fotografiska inför deras höstsalong. Till denna utställning på Fotografiska fick vem som helst skicka in max 20 bilder. Jag gjorde det, men det gjorde även många andra, så mina bilder kom inte med. Jag lägger upp dem här i mitt fotogalleri istället. Några av bilderna i Höstsalong 2014 finns även i albumet Blandat. Läs mer i mitt inlägg Höstsalong 2014.

CC BY-SA 4.0 This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.